Sheraton
PULS GRADA · aktuelno

Novi Sad je stao rame uz rame sa svetskim prestonicama, a otvaranjem hotela [„Sheraton“, luksuznog objekta sa četiri zvezdice, Srbija je stavljena na mapu ovog čuvenog lanca. Domaćini su za ovu priliku priredili spektakularan događaj kakav dolikuje povodu. U najvećoj kongresnoj sali, priređen je i zvanični deo događaja, na kome je gostima dobrodošlicu poželeo predsednik MK Grupe Miodrag Kostić, koji se zahvalio zvanicama na dolasku i izrazio zadovoljstvo što mu je ukazana prilika da svečano predstavi investiciju vrednu 15 miliona evra koja će da doprinese bržem razvoju Novog Sada kao centra kongresnog turizma.

Prvi Sheraton hotel u Srbiji posluje pod franšizom jednog od najpoznatijih hotelskih korporacija u svetu „Marriott International“, i raspolaže sa 150 superior soba, od čega je devet apartmana i jedan predsednički apartman. Krasi ga i elegantan a la carte restoran sa vrhunskom ponudom, kao i bar koji će biti na usluzi ne samo gostima hotela, već i građanima.

Fruvita Novi ukus Fruvita ceđenog soka za dame koje žele više & ništa više 33663051_1678387398862951_1298065788321660928_o Bioodrživi svet – manifestacija posvećena obeležavanju Svetskog dana životne sredine Addiko banka krediti Priuštite sebi drugačije leto! Dobar start za još bolji finiš “Bio jednom jedan zaposleni student… “ · ·