Barnangenkozmetika
U VAZDUHU · nagradne igre

Svetski poznat švedski kozmetički brend „Barnängen” koji u bogatoj liniji proizvoda za negu tela objedinjuje tradiciju i nasleđe staro više stotina godina, sa recepturom inspirisanom najboljim nordijskim sastojcima, predstavljen je domaćoj javnosti.

Brojne zvanice, među kojima su bile i dame prepoznatljive po prirodnoj lepoti i eleganciji, pevačica Lena Kovačević, glumice Tamara Dragičević i Jelena Gavrilović, uživale su u otkrivanju Barnängen proizvoda koji su u isto vreme i bogati ali i lagani, hrane ali i osvežavaju, a namenjeni su postizanju savršene nege i hidratacije koja traje.

Kvalitetni balzami, kreme, losioni za telo, ulje, kao i gelovi za tuširanje i kupanje u dve proizvodne linije, Nordic Care i Nordic Rituals, idealan su spoj prirode i nauke, a nadahnuti su specifičnom klimom i neverovatnom prirodom Švedske.

Reč Lagom koja u švedskoj kulturi predstavlja sinonim za zlatnu sredinu, ravnotežu i pristup baš kako treba, odavno je napustila nordijske okvire i postala jedna od omiljenih mantri generacija širom sveta, ali i glavni moto kozmetičke kuće. Od 1876. godine brend Barnängen odabranim proizvodima koji pružaju osećaj čistoće i nege nadahnute prirodom, snadbeva i kraljevsku porodicu, a generacije Šveđana vole ih i koriste i danas.

NYX maskara WORTH THE HYPE maskara: Zaboravite na veštačke trepavice! Strani jezici i ljubav Equilibrio & City Magazine: Zimski Premium kursevi na poklon Masline punjene sirom Mali novogodišnji zalogaji u velikom stilu CrtanjeuPlazmi Plazma Plazmastičarnica 2.0 može biti vaša · · ·