svet
U VAZDUHU · svet

Svet u kojem živimo prava je riznica zanimljivih i neverovatnih stvari. Iako je teško poverovati u to s obzirom na sve loše vesti koje svakodnevno stižu do nas. Nekada moramo da promenimo perspektivu i vidimo i ono dobro što se dešava i pored svih groznih stvari. Jer kao što dobro znate, u medijima je odavno samo ono najgore dovoljno dobro da bi se o njemu pisalo!

Teško je izaći iz sveta za koji se čini da je prepun nerazumevanja, da je potpuno bez poštovanja, totalno neljubazan. Teško je ne videti da se uništava i priroda i čovek. Pa, ipak, nije sve tako loše. Fotografije koje ćete videti u našoj galeriji potvrdiće prethodnu tvrdnju. Majka Zemlja je i dalje u stanju da iznenadi, i dalje možemo da mislimo da ima nade da će biti bolje. Koja je to lepota skrivena iza zla u ovom svetu? Kakva su to neobična mesta kojima smo okruženi? Zar je moguće da će lepota spasiti svet? Proverite u galeriji.

Najčistija voda na svetu, Melissani Lake, GrčkaOtvori galeriju
svet Najbogatije, najzdravije i najsrećnije zemlje sveta dom Japan ima (možda) najlepši dom za stare na svetu seks Lekcije Francuza i Amerikanaca o seksu poljska Svaki deo malog sela u Poljskoj prekriven je crtežima cveća · ·