Diva Poliklinika
PULS GRADA · lepota

Na Master edukaciju u Rimu, na kojoj su prikazane nove tehnike iz estetske medicine, a koja je nedavno održana, pozvan je po jedan stručnjak iz svake zemlje sveta. Predstavnica Srbije bila je doktorka Svetlana Bogdanović, vođa stručnog tima i osnivač poliklinike “Diva”, ustanove koja je lider u inovacijama u našoj zemlji i koja redovno prati trendove kada je reč o anti aging medicini i dermatologiji.

Rezultat te edukacije jeste da je od prošlog meseca u ponudi poliklinike “Diva” i procedura koja kombinuje lasersko podmlađivanje sa PRP metodom, čime se dobija kumulativni i dugotrajan efekat oba tretmana koji se pojačava iz dana u dan, a koža se podmlađuje na potpuno prirodan način!

Ova procedura omogućava postizanje mladolikog, svežeg i negovanog izgleda i nakon 40. godine, a rezultati, kada se urade 2 do 3 tretmana, traju i do 2 godine! Ranije je PRP tretman zahtevao i do 200 uboda iglom kako bi se faktor rasta iz krvne plazme pacijenta postavio u kožu. Sada je to moguće uraditi BEZBOLNO i BRZO, jer u prvom delu tretmana laser pravi mikrootvore na koži koji omogućavaju da se krvna plazma postavi u dublje slojeve kože i to bez iglica!

Ova kombinovana metoda je način da se koža prirodno podmladi jer i laser i PRP podstiču stvaranje NOVOG kolagena i elastina, kako bi koža dobila novu potpornu mrežu, zategla se, regenerisala i ojačala, bore nestaju, ten je lepši, a koža je elastična i glatka.

Još jedna dobra vest jeste da po tretmanu nema modrica ni podliva, a period oporavka je izuzetno kratak. Prvi rezultati podmlađivanja vidljivi su već nakon nedelju dana, a pun efekat se iskazuje posle 4 do 6 sedmica.

cover 11 letnjih parfema: Ruža za svačiji miris pagecover Vratile su se na naslovnu stranu Playboy-a posle nekoliko decenija pagecover Fotošopom do različitih ideala lepote širom sveta pagecover Žice na noktima: Iznenađujući trend koji je pokorio Instagram · · · · ·