Brade
U VAZDUHU · urban flash

Nekada su ih nosili slavni filozofi i književnici, po neki naučnik ili pesnik bi se takođe mogao pohvaliti neobičnom bradom ili simpatičnim brcima, ali u poslednje vreme sve je drugačije, pa i oni koji ih nose. Smatra se da su trend „drvoseča“ brade povratili nesrećni hipsteri, mada se oni i onako optužuju za različite i dobre i loše pojave u društvu.

U popularnoj kulturi sve se češće susrećemo sa nekim simpatičnim bradatim i brkatim glumcima, muzičarima ili umetnicima druge vrste, i Brad Pitt je shvatio da brčići mogu da budu privlačni, pa nas je nakon višedecenijske pauze, setimo ga se iz faze Sedam godina na Tibetu, udostojio ponovo muževnog ukrasa.

Međutim, da brčići i brade nisu šala, potvrđuje i nedavno završeno svetsko prvenstvo u Portlandu (SAD) gde su predstavnici najlepših, ali i najdužih brkova i brada, otišli da se takmiče.

Brada kao u stripovimaOtvori galeriju
Aye-aye (Daubentonia madagascariensis) on a palm frond, Masoala Peninsula, Madagascar, Africa Ta divna stvorenja, malo sutra: Pet najružnijih životinja na planeti Šta sve žena preživi tokom jednog dana Šta sve žena preživi tokom jednog dana green fest Green Fest: 5. međunarodni festival zelene kulture OK Go – najambiciozniji spot snimljen iz jednog kadra OK Go – najambiciozniji spot snimljen iz jednog kadra · · ·