naslovna
PULS GRADA · dizajn

Kao i marketing, dizajn je nešto što prožima sve sfere života, jer je svim proizvođačima i pružaocima usluga neophodno reklamiranje i to po mogućstvu što kvalitetnije. Konačan proizvod nije uvek ono što je njegov idejni tvorac zamislio, a koliko je ponekad mukotrpno doći do ikakvog rešenja najbolje znaju oni koji su se bar nakratko bavili dizajnom.

Ukoliko ste dizajner, priznajte koliko puta su vam ljudi rekli kako bi voleli da se bave vašim poslom jer on deluje tako lako i kreativno? A kad bi samo znali šta se sve krije iza tog „kreativnog“ procesa. Ne, nemojte da se nervirate, ovaj članak je tu da vas malo nasmeje i ulepša vam dan tako što će vam staviti do znanja da niste jedini. Možda se niste baš susreli sa situacijama na sledećim slikama, ali sasvim sigurno ćete razumeti sve fore koje su tu ubačene.

Dizajnerske mukeOtvori galeriju
collage Božićni ukrasi za rokere page-logo-umetnici Kako bi izgledali logotipi poznatih umetnika? 2017-08-28-GQS-furniture-lede-16x9-slower Najvažnije stolice u istoriji dizajna Ivana Karić Upoznajte dizajnerku Anu Popović · · · · ·