Svi na pod
KULTURA · muzika

Pogledajte novi šareni spot beogradske grupe Svi na pod!, u kome pevačica Bojana Vunturišević jede egzotično voće, mesi šarene kolače i usisava sa drugaricama „I to nije sve“, što bi rekli u telešop reklamama.

Pored Bojane, u spotu se pojavljuju i balerine plesnog studija Dance Factory, inače dobitnice mnogih međunarodnih priznanja, kao i mladi glumci Vuk, Dušan, Nikola i Uroš. Spot su realizovali mladi umetnici, diplomci Fakulteta Dramskih i Primenjenih Umetnosti, režija je poverena Ivanu Stoiljkoviću.

„Spot i pesma posveceni mladim generacijama na kojima svet ostaje. Protiv nasilja i bedaka – optimizmom i kulturom, lepim stvarima, dobrom muzikom zajedno sa najmlađima, jer u njihovim rukama je naša budućnost,“ kaže Bojana Vunturišević.

Spot je promovisan u petak, 6. decembra, u prostoru beogradskog kuba Geca. Produkciju spota finansijski je podržala Raiffeisen banka, u okviru svog brenda namenjenog mladima – Raiffeisen CLUB. Saradnjom sa bendom Svi na pod!, Raiffeisen CLUB nastavlja da podržava uspešne, mlade umetnike. Promocija je okupila veliki broj ljudi iz javnog života, kao i prijatelja i saradnika Raiffeisen banke i benda Svi na pod!

Svi na pod! su trenutno u studiju gde snimaju drugi album, na kome će se naći i Barakuda. Do tada možete da preslušate njihov debi album ovde:

SVI-NA-POD-2010-Web-Res1.jpg SVI NA POD U DOMU OMLADINE Edo Maajka Edo Maajka u Beogradu posle osam godina pauze Back in the USSR Rusiji s ljubavlju Vampire Weekend Rolling Stone: Najbolji albumi 2013. ·