Rasklopivi stočić
PULS GRADA · dizajn

Ovo je jednostavan rasklopivi stočić koji se može rasklopiti jednom rukom a podesan je i funkcionalan u svakom domaćinstvu.

Moderan je i neverovatno koristan sa dimenzijama koje su pogodne za čak i one izuzetno male stambene prostore.

Ta-bl je nastao kao rezultat uspešne saradnje dva dizajnera – Elle Halley i Nico Nardone iz londonskog studija Modernize Ltd. Prvobitna ideja i namena bila je da Ta-bl stočići posluže svima onima koji vole da u svojim stanovima imaju komade nameštaja koji se lako pomeraju i prenose, ali koji se u slučaju da je i to potrebno mogu sklopiti i ukloniti, kako bi stan dobio na prostoru.

Sto je napravljen od hrastovog drveta i može se rasklapati ka spolja kao i ka iznutra, dostupan je u četiri boje, a kako njegovi tvorci navode, Ta-bl je samo početak. Za sve kojima uvek nedostaje noćni stočić, mesto gde bi odložili knjigu, telefon, notes ili kafu neka im Ta-bl pokaže kako i male stvari mogu da rešavaju velike probleme!

Ta-bl - stočić za svakojake nameneOtvori galeriju
Toaleti na neobičnim mestima Toaleti na neverovatnim mestima Navigator Navigator Business Center i Navigator Art Gallery raspisuju konkurs za dizajnersko rešenje Ljuljaške Najbolje ljuljaške na celom svetu NELT edukativni program Otvoren konkurs za drugi ciklus NELT edukativnog programa · · ·