Naši mezimci i njihovi ljubimci
fotografija

O činjenicama ne vredi raspravljati – mačke su slatke, i deca su slatka. Stoga bi za fotografije na kojima se mališani igraju sa svojim kućnim ljubimcima svakako moglo reći da su to fotografije slađe od zbira svojih pojedinačnih delova. U ovoj neodoljivoj oluji ljupkosti sigurno ćete uživati bez obzira na to koliko volite baš mačke i da li imate neku kao kućnog ljubimca.

Igra je neobično važna kako za razvoj mačaka, tako i dece, ali je često dobro da ih makar jedan od roditelja nadgleda. Istina je da čak i kada to ne žele one svojim oštrim kandžama ili zubima mogu nesvesno ozlediti osetljivu dečiju kožu. Kada govorimo o deci, njihova naizgled bezazlena igra mogla bi povrediti mače, naročito ukoliko, što deca najviše vole, diraju ili se grubo igraju sa mačijim repom.

Kao roditelj uvek imajte na umu da dete može potceniti svoju snagu, ali na vama je da situaciju posmatrate što je realističnije moguće, i naravno, ne zaboravite da uživate u tim nežnim prizorima.

Naši mezimci i njihovi ljubimciOtvori galeriju
Paul Newman Šta zapravo znači biti „cool“ Poznati u trenucima opuštanja Poznati u trenucima opuštanja Momci iz geta Foto-dokumenti: Momci iz Bronksa Civilizacija i priroda - borba i koegzistiranje Priroda protiv civilizacije · · · ·