QANTAS
U VAZDUHU · promo

TAL Aviation je kompanija čije je osnovno polje delovanja zastupanje aviokompanija širom sveta. Kancelarije TAL Aviation-a su prisutne na svim kontinentima od Južne Amerike do Australije i ima ih ukupno 51. Konkretno u Beogradu TAL Aviation kancelarija je zadužena za države bivše Jugoslavije i zastupa sledeće aviokompanije:

Qantas – Nacionalni avio-prevoznik Australije. Druga najstarija aviokompanija na svetu i jedan od najpoznatijih brendova u aviosaobraćaju.

Cathay Pacific – Nacionalni avio-prevoznik Hongkonga, aviokompanija sa pet zvezdica koja vas jednostavno i udobno može odvesti do Azije i Australije.

Ethiopian Airlines – Nacionalni avio-prevoznik Etiopije. Usluga na visokom nivou i nova flota. Najveća i najbolja afrička aviokompanija i član STAR Alijanse sa kojom možete putovati u preko 50 afričkih destinacija kao što su Južna Afrika, Namibija, Sejšeli, Zanzibar, Madagaskar…

El Al – Nacionalni avio-prevoznik države Izrael sa kojim možete planirati put u sveto mesto tri najveće svetske religije.

Jet Airways – Najveća indijska aviokompanija i partner Etihad i Air Serbia. Indijski Jet Airways je, kao što nas poreklo upućuje, odlična opcija za Indiju, ali i Toronto koliko god to neverovatno zvucalo – iz Beograda preko Amsterdama do Kanade.

China Airlines – Nacionalni avio-prevoznik Tajvana. Sa China Airlines-om na visokom nivou možete lako videti lepote Tajvana i celu Aziju.

Aegean Airlines – Poslednji, ali ne i manje važan je grčki avio-prevoznik. Aegean Airlines mozda ne zvuči tako egzotično kao predhodne aviokompanije, ali vodi putnike baš gde treba, Četiri puta nedeljno iz Beograda do Atine i dalje do ukupno 145 destinacija u Grčkoj, širom Evrope i Bliskog istoka.

Zahvaljujući specijalnim međukompanijskim ugovorima, srpski putnik može lako iskusiti bilo koju od ovih aviokompanija. Za više informacija, rezervaciju i kupovinu karata, kontaktirajte TAL Aviation Balkans.

cover uniqa UNIQA putno osiguranje za pobednike konkursa „Putujemo u Evropu“ Da kupovina bude uživanje_fotografij Banca Intesa: Da kupovina bude uživanje DSC_0820 Otvaranje robne kuće IKEA je 10. avgusta cover stvaramo znanje Odabrano 20 škola kojima će Telekom Srbija pokloniti informatičke kabinete · · · ·