page-sminka
PULS GRADA · lepota

Monika Falčik je talentovana litvanska šminkerka specijalizovana za stvaranje specijalnih efekata na ljudskom telu, najčešće licu. Ova samouka dvadesetdvogodišnja devojka se toliko izveštila u ovoj tehnici da je u stanju da stvori iluziju da su joj se leva i desna polovina lica pomerili ili da ima rupu u obliku srca na šaci.

Ona takođe uživa da šminkom slika životinje na svom telu. U našoj galeriji možete primetiti njene ilustracije tigra, leptira i guštera. Zanimljivo je da je njena sadašnja profesija počela kao hobi. Monika je primetila da ljudi objavljuju korisne tutorijale za šminkanje na društvenim mrežama pa je odlučila da iskoristi priliku i nauči nešto. Ubrzo je šminkanje postalo njena velika strast i danas se može pohvaliti činjenicom da ima više od 100.000 pratilaca na Instagramu. U našoj galeriji možete videti njene kreativne optičke iluzije kojima duguje svoju popularnost.

Talentovana šminkerka tranformiše svoje lice u optičke iluzijeOtvori galeriju
cover www.elle.com Novi Instagram trend – cvetne obrve beauty-2537562_960_720 Braon-roze je nova hit boja za kosu Šiške Bela Hadid Šiške su u modi bottle-2812214_960_720 Parfemi u nijansama roze rumenila ·