your-post-as-movie-reddit-feat-cover
PULS GRADA · dizajn

U normalnim okolnostima, prvo se snimi film pa se tek onda napravi poster za njegovu promociju. Jedan dizajner, međutim, obrnuo je proces i odlučio da pravi postere za filmove koji još uvek ne postoje.

Naime, on već godinama adaptira fotografije korisnika sajta Reddit, tako što im dodaje naslov (nepostojećeg) filma, spisak kreatora, glumce i kratak slogan.

Zanimljivo je da se još uvek ne zna pravi identitet ovog kreativnog dizajnera. On se na sajtu Reddit krije iza nadimka Your_Post_As_A_Movie (YPAAM). Ako ste član ovog sajta, pošaljite mu neku vašu fotografiju i sačekajte da ovaj majstor dizajna od nje napravi savršen filmski poster. U međuvremenu, uživajte u njegovim najboljim radovima u našoj galeriji. Ako se pitate, a čemu sve to, mi imamo kontra pitanje za vas – šta ste dobili kao odgovor na poslednjem FB testu pod nazivom Koji film najbolje opisuje tvoj život?

Posteri za filmove koji ne postojeOtvori galeriju
page-cover Zašto su filmski posteri iz ’70-ih najlegendarniji content_plain-magazine-soviet-drinking-02 Kako su se u Sovjetskom Savezu borili protiv alkoholizma Sponsored-Superheroes2 Kako bi superheroji izgledali da su im korporacije sponzori page_cover Od starih Nike patika je napravio saksije ·