best-iphone-photography-awards-winners-2017-25-595358962eb39__880_cover
KULTURA · fotografija

Ako ste vi jedna od onih osoba koje smatraju da je za dobru fotografiju neophodan dobar aparat, razmislite ponovo. Sigurni smo da će vas slike pobednika takmičenja za najbolju fotografiju iPhone telefonom uveriti u suprotno. Kamera pametnih mobilnih uređaja je sasvim dovoljna oprema za talentovane pojedince.

Fotografi iz 140 zemalja su se takmičili u različitim kategorijama kao što su između ostalih: mrtva priroda, portret ili slike arhitekture. Za pobednika konkursa izabran je Sebastijano Tomada iz Njujorka, čija fotografija prikazuje decu na ulici grada Al-Kajara iza kojih gori izvorište nafte, zapaljeno od strane snaga Islamske države.

U našoj galeriji možete pronaći 10 nagrađenih fotografija, a ako vas zanima da pogledate i ostale pobedničke radove, posetite ovu adresu.

foto: Sebastijano TomadaOtvori galeriju
cEX4F1LiM2r9PFyTQ7Vs_1082137420 Tata i ćerkica se opraštaju od porodičnog doma i mame 1-79_cover Provokativni portreti poznatih ličnosti flora-borsi-forgotten-dream-immigration-photo-collage-11_cover Stari imigranti u modernom Njujorku pagecovr Fotografkinja krši bizarne američke zakone · ·