page-bebe
PULS GRADA · deca

Mnogim zaposlenim roditeljima teško pada što su radnim danima toliko dugo odvojeni od svoje dece. Jedan ponosni tata koji se bavi fotografijom je pronašao način da reši ovaj problem. Naime, on je odlučio da njegove bebe blizanci budu glavne zvezde njegove promotivne serije zabavnih fotografija.

Na njima ih možemo videti kako šišaju svog tatu, prave akrobacije iznad roditelja u bračnom krevetu, hlade se od vrućine u frižideru i prave planove za osvajanje sveta na podu. Naravno, sve fotografije su foto-montaže i bebama blizancima se ništa nije desilo iako izgleda da su učestvovali u veoma opasnim aktivnostima.

Pogledajte u galeriji kako su ispale ove zabavne fotografije, a ako želite da vidite još sličnih slika, posetite Fejsbuk profil njihovog autora, fotografa Gaja Vejnera.

Ove bebe blizanci znaju sve da radeOtvori galeriju
cover www.pecanpark.com Zaboravljene igre za decu kojima je vreme da se vrate (I deo) pjimage (33) Kako da decu naučite vrednosti novca ccc4unief_1920x800 CCC globalni partner UNICEF-a: Donacija kroz sportske aktivnosti family-drinking-orange-juice-619144_1920 Deca zaposlenih majki su srećnija kao odrasle osobe · · · ·