Getting-A-Leg-Tattoo-Is-Super-Easy-With-These-Clever-Tattoo-Tights
PULS GRADA · moda

Razmišljate da tetovirate noge, ali još uvek niste sigurni da li želite da tako „obeležite“ sebe za ceo život. Više nema potrebe za ovom dilemom pošto sada uz pomoć novih tattoo hulahopki postoji mogućnost da svaki dan nosite različite tetovaže na nogama.

Iza ovog genijalnog proizvoda stoji izraelski brend TattooSocks, čiji se dizajneri trude da njihovi crteži na hulahopkama budu što verniji stvarnim tetovažama. Ipak, ono što je nama zapalo za oko, nisu obične hulahopke boje kože sa lažnim tetovažama, već one u raznim plavim nijansama, koje nas kao i sve plavo uostalom, asociraju na more.

U našoj galeriji možete videti kako izgledaju neki od najinteresantnijih primeraka tattoo hulahopki, a ako vam se one dopadaju, možete ih nabaviti OVDE.

Tattoo hulahopke: Bezbolna alternativa tetoviranjuOtvori galeriju
Fashion Selection 31. Fashion Selection u Belexpocentru pagebademantil Chic bade mantili: Pronađite svoju inspiraciju Najuticajnije blogerke 5 najuticajnijih modnih blogerki na svetu gosling-lead-1507220797 Ryan Gosling: Najboljih 7 modnih momenata na filmu · · · ·