post tegle cumic 4_cover
PULS GRADA · shopping

Omiljene i prepoznatljive salate i poslastice u teglama ove zime donose neka sasvim nova, slana i slatka, uzbudljiva i neobična iznenađenja. Osmišljene i upakovane tako da predstavljaju kompletan obrok za svako doba dana i svaku priliku, od jutarnje doze energije, preko zdravih obrok-salata, do zanosnih poslastica, tegle su jedinstveno dizajniran proizvod koji mami osmeh i golica nepca.

Nova salata sa kulenom i ajvarom, logično nazvana Coolen, donosi ubedljive zimske arome; za zagrevanje tu su nesvakidašnji potaži od šargarepe i brokolija, a slatki noviteti su kremaste kombinacije sa malinom, jabukom i šumskim voćem. Naravno, svi stari favoriti su i dalje tu, od Tegla’s, preko Popaye salad, do Fit for Fun, Pesto i posnih salata. Selekcija doručaka formirana je na bazi voća i muslija, obogaćena medom, sojinim mlekom, grčkim jogurtom ili javorovim sirupom. A Homemade je zadužen za vrhunski kvalitet dezerata. Dostava je besplatna, a na svakih 10 tegli sledi jedna gratis.

Dobar i loš prodavac (foto: Pixabay) Vi i ekonomija na ti: Dobar i loš prodavac Zdravlje i biljke BG Buket: Ljudi okruženi zelenilom imaju više energije IMG_0023_cover Dove Lady weekend: Rezervisano samo za dame arhitekte_cover Arts & Crafts: Kreativni kutak u centru grada ·