page-cover-beba
PULS GRADA · deca

Rajan je beba od šest meseci koja se već sada ponaša kao odrasli muškarac. On se brije, ide na posao, trenira, kosi travu, popravlja auto, a kada hoće da se opusti, ide na pecanje ili sa prijateljima igra poker. Tako bar tvrdi njegov tata Met koji kao dokaz prilaže seriju fotografija na kojima možemo da vidimo njegovog sinčića tokom svih ovih pobrojanih aktivnosti.

Prava istina iza ove zabavne kolekcije slika je da su u pitanju foto-montaže koje je napravio otac Met Mek nakon preranog rođenja njegovog sina Rajana. Naime, on je došao na ovaj svet čak devet nedelja ranije i bilo je potrebno da svojih prvih šest nedelja provede u bolnici. Kao i drugi roditelji koji se suočavaju sa ovakvom situacijom, Metu nije bilo svejedno što nije sve vreme mogao da bude pored svoje bebice. Na kraju je ipak sve prošlo kako treba i Rajan je trijumfalno stigao u svoj novi dom.

Tata se šalio da je njegov sin napredan pošto se rodio značajno pre predviđenog datuma pa je iz tog razloga odlučio da on postane zvezda njegove nove kolekcije foto-montaža gde će namerno biti prikazan u ulogama koje priliče znatno starijem čoveku.

Mali Rajan ide na posaoOtvori galeriju

Rezultate Metovog truda možete videti u našoj galeriji. Imajte na umu da su sve slike pažljivo iscenirane i obrađene u Fotošopu tako da je mali Rajan u potpunosti bio bezbedan tokom njihovog nastanka.

dav 30 godina Kreativnog centra: Besplatne radionice „S decom oko sveta” Leteci cilim UV Dance 1 Dečija subota u Kombank dvorani u znaku priče o Aladinu cover www.thesprucecrafts.com Kako da napravite Sneška Belića Rajićeva šoping centar Otvoren prvi snežni tobogan u Srbiji · · ·