natasa-vukmirovic-web
PULS GRADA · zdravlje

Šta je za vas sreća? Čekanje i doživotno traženje? Slučajnost? Ili možda daleki cilj?

Znate li da danas i nauka potvrđuje da je sreća izbor i odluka?

Sposobnost da prepoznate šta je ono što vas čini srećnima i da se na to ciljano fokusirate, jeste umeće koje može preokrenuti vaš život na bolje. Jer, svakodnevna radost je rezultat svakodnevnih praksi i aktivnosti. Ono što radite svaki dan čini vaš život. A upravo takav strateški pristup sreći cilj je programa Terapija srećom.

Za Natašu Vukmirović, licenciranog trenera i kouča za lični razvoj najveću radost predstavlja dar i mogućnost da ljudima prenosi znanja koja im ulepšavaju svakodnevni život. Kroz svoj autorski trening Terapija srećom i individualne sesije, Nataša želi da nauči ljude poput vas kako da budete srećni svaki dan.

Na prvoj radionici, koja traje dva dana, 15. i 16. decembra 2018. godine, ovladaćete svim teoretskim znanjima potrebnim za strateški pristup sreći, ali ćete kroz mnogobrojne individualne i grupne vežbe, ta znanja odmah isprobati i primeniti. Tako ćete odmah posle prve, dvodnevne radionice, imati benefite, koji će se ogledati u povećanom osećaju svakodnevne radosti, zahvalnosti i blagostanja u svakom aspektu vašeg života.

Program se nastavlja serijom od osam tematskih dvočasovnih grupnih sesija, koje će se održavati svake nedelje u naredna dva meseca u dogovorenim terminima. Učesnici dobijaju 1 sat profesionalnog koučinga i radne materijale za sve sesije. Terapija srećom nije zamena za lekare i lekove, ne ulazi u oblast medicine. Program je namenjen poboljšanju kvaliteta života ljudi.

27x10,5 cm grupna psd copy Mala ruska apoteka: Gold kolagen cover www.brickhousecoffee.co Kako da vam omiljena šolja kafe bude još zdravija Rosa voda Energija za zdraviju budućnost natasa MND Dental: Šta treba da znate pre nego što stavite fiksnu protezu · · ·