happy-dogs-before-after-adoption-15-5a95370e3b911__880
U VAZDUHU · životinje

Usvajanje kućnog ljubimca je ogromna odgovornost, ali to je najbolji osećaj koji može da vam ulepša život, ukoliko volite životinje. Ljubav koju ljubimci mogu da pruže mogu da razumeju samo oni koji ih imaju. 

Da bi dokazali snagu ljubavi, ali i osećaj humanosti prema životinjama, ponosni vlasnici pasa iz celog sveta delili su fotografije svojih ljubimaca koje su usvojili. Na ovaj način su želeli da podstaknu ljude na usvajanje, ali i da skrenu pažnju na to koliko psi mogu da budu srećni samo ako ih neko, barem malo voli. Na ovim fotografijama možete videti tužna lica pasa koji nisu imali svoj dom. Najčešće su lutali ulicama u potrazi za hranom ili bili zatvoreni u skučenim boksovima.

Na slikama nakon usvajanja, njihova lica izgledaju drugačije, deluju srećno, a osmeh kao da im ne silazi sa lica. U našoj galeriji pogledajte fotografije koje će vas, možda, podstaći da učinite neku životinju srećnom, a ona će sigurno svojom ljubavlju umeti da vam se zahvali.

Kako ljubav utiče na ljubimcimeOtvori galeriju
pagecover Crno-bele fotografije pasa iz svih krajeva sveta pagecover Veličanstvene fotografije migracija životinja 5a61b93ad3a9b_xR0713I__700_cover Ptice na prozoru: Nezvani gosti kojima se radujemo extra_large-1515705885-cover-image Muzej koji je zaposlio čovekovog najboljeg prijatelja · · · ·