Tetovaže koje se lako mogu sakriti
U VAZDUHU · urban flash

Iz dana u dan sve je više poslova koji se mogu obavljati, a da pri tom imate tetovažu na vidnom mestu. Ipak, ako postoje stroga pravila koja vam ovu vrstu ukrasa na koži ne dozvoljavaju u vreme od 9 do 17 časova, mi smo za vas odabrali malene tetovaže koje se lako mogu prekriti na različite načine tako da „svi budu zadovoljni. U zavisnosti od mesta i veličine, za neke će vam i flaster biti dovolja, a za neke druge, udobna obuća, deo odeće i slično mogu da budu velika pomoć u čuvanju male tajne!

Velike su šanse da je jedini razlog što još uvek niste „vlasnik“ jedne tetovaže upravo činjenica da se tako nešto ne bi dopalo upravi vašeg preduzeća, ili vašem šefu. Gledate je, odavno je želite na svojoj koži, ali sa takvom vrstom zabrane kao što je profesionalna, koja normira pravila ponašanja, odevanja i šminkanja, tetovaža na vidnom mestu svakako je nemoguća.

Mi vam predlažemo da svoju radoznalost i razmišljanja kako da se pored zabrane provučete kao ona kamila „kroz iglene uši“ tako što ćete pregledati našu galeriju i tamo videti neke od najlepših malih tetovaža. One će vam istovremeno rešiti nekoliko dilema – gde je postaviti, kako je sakriti i kako bi to naposletku izgledalo.
Eto, sada ste vi na potezu!

Tetovaže koje se lako mogu sakriti Otvori galeriju
GoPro Najbolji GoPro snimci u 2015. Neverovatne džinovske izumrle životinje Veličina je bitna: 12 džinovskih izumrlih životinja Alex Solis je otkrio tajnu ikona pop kulture Otkriveni su tajni identiteti ikona pop kulture Pop-kulturni promašaji Idemo do dna, tuga, ti i ja: Pop-kulturni promašaji u 2015. · · · · ·