Pijane tetovaže
U VAZDUHU · tech/web

Jedan Univerzitet u Kaliforniji razvio je posebnu primenu tetovaži, i ona je toliko neobična da će vas prikovati za stolicu (ako tj. ovaj tekst čitate dok sedite). Ne, nije u pitanju nikakav specijalan dizajn, jer zašto bi se na posletku time bavio čitav naučni krem, na protiv, tetovaža može biti i sasvim tradicionalna po svom izgledu, a ipak prema svojoj funkciji, ona je spremna za 22. vek.

Mladi se najčešće odlučuju za tetovaže kako bi pokazali, sebi pre svega, da su svesni onoga što je njihov životni moto, da pokažu drugima šta je on, da na posletku svoje telo toliko vole i dive mu se da žele i da ga kao platno oslikaju. Nema spora, sve su to pristojni razlozi, ali naučnici su pokazali da tetovaže mogu da budu i veoma korisne.

Draga omladino, ako već volite da pijete alkohol ne bi trebalo da vam objašnjavamo da u tom slučaju i prilici morate da zaboravite na vožnju automobila. A ukoliko tražite dobar i urban način da proverite koliko ste cirke, tu je novi izum. Elektronska pločica koja meri nivo alkohola u krvi kroz znoj koji se oslobađa sa kože – i to posebno sa onih delova koji su oslikani. Rezultate ćete putem Bluetootha dobiti na svoj smartfon, no, budući da su naučnici do sada napravili samo merače za jednokratnu upotrebu – možda bi trebalo da se još malo strpite.

Tetovaža umesto alko testaOtvori galeriju
internet Šta su sve ljudi u stanju da urade svojim uređajima? ODG_R-7_1 Nauka (nikad) ne odmara Robert Lewandowski Huawei P9 i Robert Lewandowski su nezamenljivi pp Kreativne greške 404 stranice na Internetu · · ·