pagecovertattoo
KULTURA · art

Pony Reinhardt je talentovana tattoo umetnica koja svoju inspiraciju pronalazi u flori i fauni našeg sveta. Ona je najviše zainteresovana za velike tetovaže, bogate detaljima, najčešće urađene crnim mastilom. Svaka od njih jasno prikazuje njen jedinstven stil i kreativan pristup body artu.

3Na tetovažama ove tattoo umetnice možemo primetiti eklektičnu kombinaciju biljaka i životinja, ali i pejzaža, zvezda, planeta i astroloških simbola. Pony Reinhardt je deo kreativnog tima tattoo majstora Tenderfoot Studio, a osim tetoviranja, ona je zainteresovana i za druge grane umetnosti kao što su slikarstvo, vajarstvo i pravljenje animacija.

Reprezentativne primere njenih tetovaža možete videti u našoj galeriji, dok su ostali radovi ove talentovane umetnice dostupni OVDE.

Tetovaže koje slave priroduOtvori galeriju

tiny-1_cover Minijaturna vrata na ulicama Atlante David Lynch, Jim Carrey David Lynch i Jim Carrey: Ideja kao početak i kraj Solaris „Plivačice“ – izložba najnovijih radova Ivane Živić u galeriji Kolarac nadia-zubareva-wire-sculptures-2_cover Veličanstvene skulpture ljudskih figura od žice · · · ·