tet
KULTURA · art

Tražite neobično mesto za tetovažu? Ili tražite kul mesto za tetovažu, takvo da se ne primeti na prvi pogled? I što da ne, igrajte se. Toliko je mesta na telu koja nisu popularna kada su tetovaže u pitanju, ali mogu biti nova idealna mesta za to.

Uši su rezervisane za minđuše, zar ne? Ne mora tako zauvek da bude. Verovatno je poslednje mesto, ili bar pretposlednje na koje biste pomislili kada se tetovirate, ali uši mogu biti zanimljiv izbor. Bukvalno biste imali tetovažu-minđušu. I ako želite minimalističku tetovažu, onda su uši pravi izbor. Ako se slučajno i dalje premišljajte, proverite u našoj galeriji kako sve to lepo izgleda.

Tetovaža u uhuOtvori galeriju

Diskretno, elegantno, originalno- tetovaža u uhu je prava stvar ako želite nešto jedinstveno i minimalističko na svom telu. Uz minđuše tu je i tet. Da budete potpuno kul.


London London planira da ponovo bude grad umetnosti i umetnika 56. Oktobarski salon 56. Oktobarski salon: Ljubavni zanos Izložba u New Moment-u Crteži o Beogradu u galeriji New Moment berlin Novi mural u Berlinu zaista izgleda kao meso ·