Tetovaže za kosu
U VAZDUHU · trend

Za one koji imaju decu ili nisu sasvim zaboravili na detinjstvo, pojam „tetovaža za kosu“ obično im je asocijacija na lutke Barbie i druge, koje su u kompletima različitih ukrasa i opreme imale i ovu sitnicu. Kako vreme prolazi, možda se od žena više ne očekuje da budu građene kao lutke, ali da u svojoj ladici sa ukrasima za kosu imaju i specijalne tetovaže, e, to je izgleda, nova modna zapovest.

Ove godine su ukrasi za kosu imali svoj veliki povratničko-prevratnički modni trenutak. Od venčića cveća (pravog ili veštačkog) po uzoru na hipi generaciju, preko uplitanja vunice i drugih ukrasa u pramen kose, do ove nove i trendi pojave. Kao što se i dalo očekivati, sve je to poteklo iz familije Kardashian, tačnije sve popularnije Kylie Jenner, koja se na fotografiji, nedavno objavljenoj na internetu, pojavila sa neobičnim ukrasom u kosi. Većina je pomislila da se radi o neobičnoj ukrasnoj šnalici, ali onda su se javili stilisti i drugi modni eksperti i objasnili da je u pitanju tetovaža za kosu.

Kako se bliže novogodišnji praznici, a sa njima raste i potražnja za sjajnim, manje ili više diskretnim rešenjima za ukrašavanje kose, ili makar jednog pramena, ove tetovaže bi mogle da budu odličan način da tu „muku“ na vreme razrešite. Pogledajte samo neke od predloga i oblika koji se poput kakve modne episemije, ovih dana u obliku fotografija i saveta šire po društvenim mrežama.

Ukrasi za kosu u obliku kratkotrajnih tetovažaOtvori galeriju
Modni trikovi dama od stila Ključni modni trikovi dama od stila Ženske frizure u bojama svemira Ženske frizure 2015: Sve boje dalekog svemira Seda kosa je moderna Muške frizure 2015: U modi je seda kosa cover Ključ je u detaljima · · ·