tet
KULTURA · art

Srećnici koji su pronašli osobu sa kojom žele da provedu ostatak života žele to da podele sa svetom, ili barem da obeleže na neki poseban način. Postoji mnogo nekonvencionalnih načina da se kaže: „Ja sam zaljubljen/zaljubljena“.

Odeća je jedan od načina da se pokaže ljubav. Pisali smo o paru koji usklađuje svoju odeću preko 30 godina. To možete pročitati ovde. Drugi se odlučuju za zajedničke tetovaže.

To mogu biti tetovaže koje se podudaraju, dopunjuju ili potpuno iste tetovaže. Jednostavno, neki ljudi žele više od prstena kao znak svoje ljubavi. Tetovaže su definitvno trajnije. A i hrabriji je potez. I izgledaju mnogo lepše nego prsten. Pogledajte u galeriji tetovaže parova koji su odlučili da na svojoj koži obeleže onu pravu ljubav.

Tetovaže parovaOtvori galeriju

Sa otvaranja izlozbe Produžena izložba Pikasovih grafika u Kući legata GP360_Expulsion From Number 8 Eden Close_2012 FULL Izložba „Taština malih razlika“ Grejsona Perija um Čupava umetnost U10 Mihailo Vasiljevic_cover Izložba fotografija „Novi novac“ u Umetničkom prostoru U10 · · ·