popup
U VAZDUHU · urban flash

Ovaj nesvakidašnji restoran nedavno se na jedan dan pojavio u Londonu, a popularnim ga je učinio neobičan način na koji se u njemu plaćalo za raznovrsne ukusne zamrznute obroke kompanije Bird’s Eye.

The Picture House je jednodnevni restoran koji se u glavnom gradu Engleske pojavio na jedan dan sa ciljem da se promovišu proizvode kompanije Bird’s Eye. Večera je servirana iz dva obroka, a mušterije je trebalo da ih fotografišu pre nego što krenu sa jelom, te da okače na Instagram obeleženu sa #BirdsEyeInspirations.

Ljudi koji su večerali u ovom zabavnom restoranu dobili su i kratku obuku za pravljenje dopadljivih fotografija od umetnice Marie Marte koja se specijalizovala za slikanje hrane. Ovaj restoran je između ostalog deo kampanje kompanije Bird’s Eye sa nazivom Food of Life, koja podržava ljudsku interakciju tokom ručavanja.

Bilbord Neobičan bilbord "Game of Thrones" - pivo sa ukusom osvete Serija „Game of Thrones“ inspirisala pivo sa ukusom osvete Zaljubljeni Beograđani Raspoloženi za ljubav – priča o FB stranici Zaljubljeni Beograđani Samsung Galaxy Fudbalski „dream tream“ u reklami za Samsung Galaxy · ·