The Skarp - laserski brijač
U VAZDUHU · tech/web

The Skarp je prvi laserski brijač na svetu koji vam omogućava da kažete zbogom posekotinama, nadraženoj koži, infekcijama, svrabu ili bolnoj depilaciji. Do sada su vam dlake i maljavost možda i priređivale nebrojene muke, jer baviti se nečim što raste svake sekunde nije lako, međutim, kada se dobra ideja i najbolja tehnologija udruže zajedno, a mnoge noći posvete ispitivanjima umesto spavanju, rezultati su uvek genijalni!

Tvorci ovog sigurno aparata budućnosti imali su na umu da bi čovek ili žena zaista mogli da se osećaju kao da žive u 21. veku morali bi i da se briju na bezbedan i ekološki ispravan način. Prema njima posledice koje nastaju korišćenjem klasičnih brijača brojne su i ne čini se kao da će iko preduzeti išta pa da se masivnost zagađenja životne sredine smanji time što će smanjiti količinu loše smišljenih, upotrebljenih i bačenih brijača.

The Skarp je prvi laserski brijač na svetu, i verovatno budućnost kako muškog tako i ženskog brijanja.

Kada je brijanje u pitanju koristi se ista tehnologija već gotovo pet hiljada godina, pa je Skarp Technologies odlučio da ovu radnju prilagodi životu u sadašnjem trenutku. Moderni brijači zahtevaju drastične promene u tehnologiji i dizajnu, a prva se tiče zamene nožića za maleni laser. Prednosti takvog brijanja su beskrajne, a jedna od njih je i da se potrošnja vode smanjuje. Ekološki i user-friendly brijači, izrađeni su od aluminijuma, a možete se pretplatiti na njega na Kickstarteru, koji je već preplavljen prijavama iz svih krajeva sveta, i to za svega 140 evra, a vi izračunajte šta vam se više isplati.

cover Sony Xperia Z5 – novi kandidat za najbolji pametni telefon Samsung Gear S2 Samsung Gear S2 – pametni sat prefinjenog izgleda Crackle 5 sajtova za besplatno i legalno gledanje filmova Apple Pencil Apple Pencil: Digitalna olovka neverovatne preciznosti · · ·