Letnja sezona zatvorena belim patikama
PULS GRADA · shopping

Kraj letnje sezone u The Spot prodavnici u Knez Mihailovoj 20, obeležilo je celodnevno druženje Beograđana i influensera koji su podržali kampanju „The White Sneaker Collection“. Među influenserima bio je i naš poznati plesač i koreograf Ivan Mileusnić.

On je tim povodom probao nove modele belih Nike patika, fotografisao se sa posetiocima ispred specijalno dekorisanih belih kornera u prodavnici, a iskoristio je i priliku da svima onima koji su tog dana kupili ekskluzivne modele Nike patika uruči i prikladne poklone.

U The Spot prodavnicama pored ekskluzivnih modela Nike patika možete pronaći i brendove poput Adidas, Reebok, Puma, Asics, EA7 i Superdry. Zatvaranje letnje sezone uz The White Sneaker Collection možete pronaći i u Delta City-ju i Novom Sadu na Pozorišnom Trgu.


kofercover Head Case: Urnebesna navlaka za vaš kofer page_cover_letnjekrpice City letnja preporuka #18: Morske krpice domaćih brendova pageadidas City letnja preporuka #15: Nove adidas patike za moderne nomade page_cover_cocojewl City letnja preporuka #3: Coco jewl – eksplozija boja za savršen letnji stajling · · · · ·