The Spot - nova radnja
U VAZDUHU · grad

Svoj prvi rođendan radnja ekskluzivne sportske opreme The Spot proslavila je otvaranjem nove u tržnom centru „Rajićeva“. Zamišljen kao koncept multibrand šopinga, The Spot je za ovih godinu dana bio upravo to – mesto dobrog izbora i mesto dobre zabave. Za godinu dana kroz the Spot radnje u Novom Sadu, Podgorici i na dve lokacije u Beogradu prošlo je više desetina hiljada ljubitelja kvalitetne garderobe i obuće.

Na više od 200 kvadratnih metara u Rajićevoj nalaze se ekskluzivni modeli vodećih modnih brendova: adidas, asics, colmar, EA7, nike, puma, reebok, robe di kappa, superdry i njihovi ekskluzivni modeli.

Moderna i kvalitetna odeća, obuća i aksesoari prate aktivan životni stil savremenih muškaraca i žena koji uživaju u kombinovanju boja, formi i oblika. Prateći svetski trend poznatih ličnosti koji su tzv. street modu preselili na javnu scenu, i naši mladi glumci Aleksandar Radojičić, Vladimir Kovačević, Bojana Ordinačev i Bojan Perić poneli su modele poznatih brendova. I jutjuberi i instagrameri nisu propustili priliku da inspiraciju za svoje dnevne kombinacije potraže u novoj The Spot kolekciji.

Mama Shelter Mama Shelter Beograd od sutra otvara svoja vrata Holiday Inn-Wedding Flyer-Cover Holiday Inn Beograd: Birajte drugačije venčanje photo1 Dorćol je srce Beograda Fijuk sajam Fijuk sajam: Najkreativniji sajam u Beogradu · · ·