coverthespot
U VAZDUHU · grad

U prisustvu velikog broja zvanica među kojima su bile poznate ličnosti i predstavnici medija, svečano je otvoren „The Spot“ – novi premijum fashion i sportsware brend, u ulici Kneza Mihaila 20. „The Spot“ prodavnice su otvorene nedelju dana ranije na još dve lokacije, u tržnom centru Delta City i u Novom Sadu (Pozorišni trg 4).

U sjajnoj atmosferi punoj pozitivnih vibracija i prostoru koji je opremljen jedinstvenim enterijerom koji do sada nije viđen na našim prostorima, svečano je otvoren The Spot.

„Više od 50 specijalista različitih profila je brusilo, glancalo, spotovalo, sve dok nismo napravili ovaj lanac specijalizovanih radnji za nas i naše kupce sa kojima delimo pasiju za vodećim brendovima u sport fashion-u. Mi smo pomno odabrali najbolje od Adidasa, Nikea, Reeboka, Pume, Armania, Colmar’a, Super Draya, Asicsa da bi svaki naš kupac mogao da pronađe ono što mu je potrebno, kako bi napravio his own selection. Posebno smo zadovoljni što je Robe di Kapa posle više godina ponovo u Beogradu.“ – rekao je gospodin Predrag Tripković, izvršni direktor Đak Sport-a.

Glavna atrakcija večeri bila je modna revija u kojoj su kao modeli učestvovali poznati influenseri sa društvenih mreža, dok su za njihove kombinacije bili zaslužni Dragana Mićalović, Sara Jovanović, Dragana Kosejrina, Ivana Rašić, Nevena Božović, Ognjen Amidžić, Bojan Perić, Slaven Došlo, Miodrag Radonjić. Sve kombinacije su bile sastavljene od artikala iz The Spot premijum kolekcije, a za stručne komentare u ulozi modne policije bio je zadužen modni konsultant Nenad Radujević.

U novom multi brend storeu mogu se naći najnovije kolekcije koje prate fashion sportsware trendove poznatih robnih marki kao što su Adidas, Puma, Nike, Asics, EA7, Robe di Kappa, Colmar, Reebok, SuperDry.

_DSC6900 Marsh Open Space: Novi centar kreativnosti u centru Beograda 26741742674_68b2becaa9_o 14. Noć muzeja: Velike i male revolucije BIF2017 social 5. Beogradski irski festival poster_braca_burazeri Dijalozi sa Braćom Burazerima · · · · · ·