Infinity room
U VAZDUHU · promo

Svi ljubitelji Nike Air Max modela imali su jedinstvenu priliku da ovog proleća u našem gradu testiraju granice svoje kreativnosti, ali i da dožive Nike Air Max patike na novi način. Svi koje je zanimalo kako je nastala popularna „makserica“, kako je „zarobljen vazduh“ uneo revoluciju u svet patika, i zašto je baš ovaj model izbor miliona ljudi širom planete, mogli su da dobiju odgovore na ova i brojna druga pitanja na „The Spot Test your limits” događaju.

U zoni sa posebnim podom, posetioci su mogli da testiraju kako izgleda hodati po vazduhu. U sobi sa ogledalima, koja stvaraju pravu iluziju, napravljene su nezaboravne fotografije za društvene mreže.

Sve ljubitelje jedinstvenog stila i kreativce obradovalo je veliko iznenađenje – radionice na kojima su posetioci kreirali Nike Air Max siluetu po svom ukusu! Autorka najboljeg dizajna Air Max patika, po izboru žirija, odšetala je kući u novim „maksericama”.

Priliku da prvi testiraju limite svoje kreativnosti imali su glumci Tamara Dragičević i Nikola Glišić, kao i maneken Vlada Vuksanović. Oni su imali i tešku ulogu da budu sudije za najbolje dizajniran Air Max.

U The Spot multibrand prodavnice, stigli su najnoviji Nike Air Max modeli, čuveni kec, ’90-tica, Nike Air Max 97 i 95, kao i omiljena BW, u bojama koje do sad niste imali prilike da vidite. Posebna poslastica za ljubitelje Air Max modela, kao i onih koji vole da budu prepoznatljivi po jedinstvenom stajlingu, obradovaće novi Nike Air Max 270, koji je ove godine predstavljen prvi put tokom Air Max Day-a, a sada je dostupan u The Spotu.

12th-man Nauka dokazala „efekat 12. igrača“ na učinak i pobedu timova DSC_3646 Otvorene prijave za Delta Biznis Inkubator Direct Media Akademija Marketing stručnjaci na devetoj Direct Media Akademiji poručili: Inoviraj, ne imitiraj pokreni-se-za-nauku Kompanija Filip Moris pokreće konkurs za poboljšanje uslova rada u naučnim ustanovama · · · ·