123
KULTURA · film/TV

Kraljevska pomorska ekspedicija kreće u opasnu potragu za arktičkim Severozapadnim prolazom. Kreatori serije „The Terror”, Ridli Skot i Dejvid Kajganič povešće sve ljubitelje napetog horor tilera na dvočasovno putovanje 29. marta 2018. u 22h, ekskluzivno na „AMC” kanalu.

Plovidba vodama Severnog ledenog okeana suočava posadu sa brojnim izazovima. Okružena zimom, napuštena i bez mogućnosti da pobegne iz nedođije na kraju sveta, kraljevska pomorska ekspedicija pokušava da se izbori sa ograničenim izvorima hrane, vode i oružja, strahom od nepoznatog i nedostatkom vere. Očajni u pokušajima da prežive, članovi posade počeće da se bore ne samo sa nesrećama koje ih budu zadesile, već i međusobno.

U seriji, koja će biti emitovana u 10 epizoda, glume: Jared Harris (The Crown, Mad Men), Tobias Menzies (Outlander) Ciarán Hinds (Game of Thrones), Paul Ready (Cuffs), Ian Hart (Finding Neverland) i mnogi drugi.

Seija je snimana u Budimpešti, a producirali su je: Scott Free, Emjag Productions and Entertainment 360, u saradnji sa AMC Studios. Inspirisana je istinitom pričom, a na kanalu AMC, 29 marta 2018. u 22h, gledaoce će povesti na zastrašujuće putovanje koz istoriju, upoznajući ih sa nesavršenim likovima, neukrotivim ljudskim duhom, svim užasima i obećanjima jednog neotkrivenog sveta.

Aballerinastale-MistyCopland Dani igre u Jugoslovenskoj kinoteci 78 Dve odlične TV serije: „SMILF“ i „She’s Gotta Have it“ _9ff96a40-dbc4-11e7-8585-db66518b106fcover Novi trejler za „Jurrasic World: Fallen Kingdom“ izgleda neverovatno DRUGASTRANASVEGApic01 Dva intimna preseka srpske istorije: „Druga strana svega“ i „Kada dođu svinje“ · ·