Hemofarm anticelulit gel
U VAZDUHU · nagradne igre

Kroz motiv plesa koji nosi poruku slobode, ženstvenosti i senzualnosti kompanija Hemofarm je još jednom predstavila Thiomucase anticelulit gel. Formulacijom takav da damama bude podrška u težnji za boljim izgledom, ovaj gel pruža ženama veće samopuzdanje i slobodu da uživaju u svojoj ženstvenosti.

Thiomucase gel je jedini medicinski anticelulit proizvod koji sadrži enzim mukopolisaharidazu, čije je delovanje kod problema celulita dokazano i u kliničkoj praksi.

Mukopolisaharidaza aktivira mukopolisaharide u masnim ćelijama i razmekšava kolagen vezivnog tkiva. Tako tkivo postaje propustljivije za tečnost, te se omogućava oticanje viška tečnosti, lakše razlaganje masnoća i eliminacija celulita.

Thimoucase gel pokazuje dobre efekte kod svih oblika celulita i čini kožu zategnutom i čvršćom. Idealno se uklapa u svakodnevnu negu tela: jednostavno se koristi, brzo upija, prijatno miriše, neguje i održava vlažnost kože. Redovnom upotrebom Thiomucase gela postiže se smanjenje obima tela, efikasno se prevenira nastanak i redukcija postojećeg celulita.

Ariel 3 u 1 modna revija Revolucija u održavanju odeće uz Ariel 3 u 1 Marissimo cela linija MARISSIMO: Prirodna nega za nos i grlo Schwarzkopf proslavlja 120 godina profesionalne nege kose-cover Schwarzkopf proslavlja 120. rođendan i nagrađuje vas Barnangenkozmetika Švedski kozmetički brend „Barnängen” je stigao u Srbiju · · · · · ·