Tikkurila boje
PULS GRADA · enterijer/arhitektura

Renovirajte kupatilo za samo dva dana bez keramičara, lupanja i lepljenja novih pločica uz pomoć Tikkurila Otex prajmera i Luja boje. Osveženje keramičkih pločica sada je toliko jednostavno da može da bude vikend projekat. Napravite plan i fokusirajte se na dugoročni cilj.

Redizajniranje ne mora da podrazumeva nov nameštaj i kupatilske elemente, već jednostavno možete pretvoriti nešto staro u lepo i novo, tako što ćete ih prefarbati.

Otex univerzalni prajmer i Luja akrilna lateks boja omogućavaju da se brzo renoviraju keramičke pločice u kupatilu. Nakon nanošenja prajmera, nanesite sloj Luja boje koja je veoma otporna na habanje, periva je i antifungicidna, čime je kupatilo zaštićeno od nastanka buđi i plesni na tretiranim površinama. Luja boja može da se tonira u preko 2.500 nijansi po Tikkurila Symphony ton karti, na vama je samo da odaberete.

Isplanirajte budžet i vremenski okvir. Bićete srećniji što ste to uradili, a isto tako će i vaš novčanik neće mnogo smršati.

BG Buket BG Buket: Leti više volimo hortenzije cover kockasti podovi www.designsponge.com Šah mat: Najlepši kockasti podovi La-Sorbonne-Paris-Photography-Inspiration-by-Ludwig-Favre-11_cover Lepote Sorbone 12424710-campus-1490016371-650-d85886708c-1490033786_cover 10 najlepših univerziteta na svetu · · · ·