Tikkurila boje
PULS GRADA · enterijer/arhitektura

Poput velikog slikarskog platna, zidovi pružaju priliku da iskažete vašu kreativnost kada je uređenje  prostora u pitanju, na način na koji vi to želite. A načina je zaista mnogo.

Zamišljate dekoraciju u sobi koja je elegantna a istovremeno i zanimljiva?

Ukoliko želite da kreirate jedinstvenu sliku vašeg stana ili poslovnog prostora, umesto tradicionalnih tapeta, savršen izbor za vas su Tikkurila dekorativne tehnike.

Pored 20 dekorativnih tehnika koje su već u ponudi, Tikkurila je ove godine obradovala sve ljubitelje dekoracija novom tehnikom pod imenom Norsu. Sa Norsu u enterijeru imaćemo osećaj da se nalazimo na granici realnog okruženja i na korak od parka prirode, izolovanih predela i idiličnih pejzaža. Sa teksturom nalik naborima kože, Norsu će oživeti netaknuti pejzaž i nepokorivu lepotu divljine oko nas, a vašem prostoru će dati jedinstven izgled, stvarajući idealno emocionalno raspoloženje. U pogledu funkcionalnosti i dizajna, Tikkurila Norsu je veoma jednostavna za izvođenje jer zahteva upotrebu samo dva proizvoda, lako se održava, ne bledi, i u potpunosti zadovoljava ekološke i estetske standarde.

Za sve profesionalce uskoro na Tikkurila YouTube kanalu i web sajtu možete pronaći profesionalne video instrukcije za izradu različitih Tikkurila dekorativnih tehnika. Tikkurila u Srbiju donosi proizvode vrhunskog kvaliteta, uz ispunjavanje najstrožih evropskih standarda i sertfikata, a zdravstvena ispravnost i ekološka receptura su potvrđeni od strane Ecolabel-a Evropske unije.

i-found-architecture-from-star-wars-in-belgrade-2__880_cover Futuristička arhitektura Beograda QAmcXEYTNX3WV8PB5HcI_derekpearcewatertables7_cover Neobični stolovi za sve ljubitelje životinja dzudzu_cover Najlepša vrata u art nouveau stilu pećina Najluksuznija pećina na svetu · · ·