Tikkurila
PULS GRADA · enterijer/arhitektura

Klasično krečenje, bojenje zidova disperzionim i polu disperzionim bojama odavno je izašlo iz okvira svoje osnovne funkcije – higijena zidova, i vremenom je dobilo svoju širu dimenziju. Uz pomoć dekorativnih tehnika bojenje zidova sada ima upečatljivu estetsku crtu. Kad tome dodamo kvalitet, trajnost i lako održavanje materijala onda je efekat kompletan.

Ukoliko želite da kreirate jedinstvenu sliku Vašeg stana ili poslovnog prostora, umesto tradicionalnih tapeta, savršen izbor za Vas su Tikkurila dekorativne tehnike. Pored postojeće 21 dekorativne tehnike u ponudi, kompanija Gudmark Group ove godine obradovala je sve ljubitelje dekoracija novom tehnikom pod imenom EARTH.

Sa aspekta stila i dizajna, dekoracija je svrstana u kolekciju dekoracija inspirisanih prirodom Surrounded by nature. Akcentovanje površina prirodnim elementima, obezbeđuje vanvremenski stil i nešto što će uvek biti aktuelno. Sa beskrajnim mogućnostima uklapanja u enterijeru, vode ka emocionalnom punjenju baterija, smirenosti, miroljubivosti, osećaju dobrodošlice i topline.

U pogledu funkcionalnosti dekorativna tehnika Tikkurila EARTH veoma je jednostavna za izvođenje, kombinacijom dva proizvoda i odabirom iz mnoštva nijansi u skladu sa potrebama uređenja enterijera. Izvedena tehnika na zidu lako se održava, ne bledi, i u potpunosti zadovoljava ekološke i estetske standarde.

INDUSTRIELL INDUSTRIELL – nova IKEA kolekcija pagecoverkupka Kupke kao iz snova TITAN Globe Fire – toplina dobrih starih vremena page-cover U Japanu i javni toaleti izgledaju dobro · ·