IMG_0117_cover
U VAZDUHU · promo

Gotovo 11.000 korisnika Narodnih kuhinja do kraja godine svoj topli obrok dobijaće u renoviranim i obnovljenim punktovima. Zahvaljujući kompaniji Tikkurila, koja na ovaj način želi još jednom da pomogne najugroženijim kategorijama stanovništva, u narednom periodu biće obnovljeno 15 punktova Narodnih kuhinja u Beogradu.

Donacija kompanije Tikkurila sastoji se od materijala i izvođačkih radova ukupne vrednosti veće od 1.000.000 rsd, koji podrazumevaju prebojavanje zidova i drugih površina, zamenu dotrajalih sanitarnih elemenata, obezbeđivanje novih pultova i ostalih elemenata neophodnih za rad u prostorijama namenjenim za prijem i podelu hrane.

Izvođenje radova biće realizovano tako da ne ometa funkcionisanje, te će svi korisnici moći neometano da koriste punktove Narodnih kuhinja. Obnova punktova Narodnih kuhinja počela je krajem maja i biće završena do kraja 2017. godine.

Lav 1 LAV nagradio „Majstore piva i pene“ Ivan Tešanović i Marija Malović, regionalni PR menadžer kompanije Imlek Održan tradicionalni Imlekov „Dan porodice“ IMG_5284 Budite spremni za sve letnje izazove! Ko će biti drugi po redu najbolji pekar Srbije U toku je prijavljivanje za drugu „Pekarijadu“ ·