OTISAK 1024 x 800_cover
PULS GRADA · enterijer/arhitektura

Kompanija Tikkurila omogućava vam da po svom izboru i na jedinstven način oslikate podove u enterijeru. Linija Temafloor pruža neverovatne mogućnosti za zaštitu podova, ali i sam završni izgled, čime se na poseban način ističe kvalitet i potencijal tih premaza.

Veliki broj nijansi u kombinaciji s raznim efektima, od metalik i mat sjaja do luminiscentne osobine, odlično će se prilagoditi svačijem ukusu i učiniti da vaša prostorija bude prepoznatljiva po inovativnom spoju mašte i realnosti.

Rešenja su podeljena u četiri grupe, od kojih Kolaž, Umetnički obrasci i Epoksi premijum predstavljaju skup sistema koji se mogu primeniti u svim komercijalnim objektima kao što su javne ustanove, restorani, kafići, klubovi, tržni centri i poslovne prostorije. Naravno, iako su ti sistemi predviđeni da izdrže veća opterećenja, nudimo i grupu Visokootporni podovi, koja je idealna za sve prostorije gde se očekuje isključivo takva osobina. Svaka od tih grupa vašem prostoru može dati novu dimenziju koja će inspirativno delovati na svakog posetioca.


21950711_781601318691079_4653429412315283861_cover 55. Sajam nameštaja u Beogradu pagecover Lepota napuštenih zdanja u Francuskoj Šta je IKEA spremila za kućne ljubimce? IKEA: Nameštaj za kućne ljubimce dizajnirali veterinari cover Evo kako izgleda kraljevski voz · · ·