Royal Parquet_2K ZAVRŠNI PARKET LAK ZA SPORTSKE DVORANE MAT A_cover
PULS GRADA · enterijer/arhitektura

Tikkurila Royal Parquet program predstavlja sveobuhvatan sistem zaštite parketnih površina. Svi proizvodi su na vodenoj bazi, pre svega namenjeni za profesionalnu upotrebu, sa propisanim sistemom nanošenja i lakoćom aplikacije čine rad samih majstora i parketara jednostavnim.

Širok asortiman proizvoda koje karakteriše – visok kvalitet, velika tvrdoća, otpornost na hemikalije, mogućnost nanošenje 2-3 sloja u jednom danu, parket lakovi bez mirisa koji daju prirodan izgled izlakiranog parketa i ističu lepotu drveta. U ponudi završnih lakova zastupljen je 2K Završni parket lak za sportske dvorane za zaštitu svih drvenih sportskih podova i jako opterećenih parketnih površina. Proizvod je razvijen u skladu sa evropskim standardom za sportske površine i ispitan je u Zavodu za građevinarstvo Slovenije, ZAG Ljubljana prema metodi 13036-4:2001, kojom se meri otpor klizavosti površine.

cover Kako su izgledale privatne odaje princeze Dajane 1_cover Zlatni tron od kalašnjikova KDA studio kuća u Istri Upotreba tapeta u enterijeru pagecover Najlepše spiralne stepenice širom sveta · · ·