prinr 210x145
U VAZDUHU · promo

Sa istorijom koja traje još od 1862. godine, Tikkurila je vodeći proizvođač dekorativnih premaza u Finskoj, Švedskoj i Rusiji, i jedan od vodećih proizvođača u baltičkim zemljama i Poljskoj.

Tikkurila u Srbiju donosi proizvode vrhunskog kvaliteta, uz ispunjavanje najstrožih evropskih standarda i sertfikata i uz korišćenje najsavremenijih tehnologija. Velika pažnja poklanja se ekološkom aspektu proizvoda, što potvrđuje činjenica da preko 300 proizvoda nosi oznaku EU Ecolabel.

Tikkurila inspiriše ljude da izraze svoje ideje kroz boje nudeći im raznovrsna i inovativna rešenja. Color Studio je mesto gde potrošači mogu besplatno dobiti stručnu pomoć u vezi sa uređenjem doma, upoznati se sa tehničkim karakteristikama proizvoda, kao i njihovom ugradnjom. Tikkurila Color Studio je do sada otvoren u Beogradu i Novom Sadu, a u planu je otvaranje i u drugim gradovima širom Srbije i Balkana.

Tikkurila podržava umetnost kroz partnerstvo sa 14. Beogradskim festivalom igre, koje će rezultirati dolaskom finske predstave savremene igre Preobraženo, 1. aprila u Operi Madlenianum.

coverstudyins Studiraj u Švedskoj i radi svuda u svetu ddd Coca-Cola HBC Srbija nagrađena za ostvarene rezultate u 2016. godini IMG_1019 Plazma i ove godine podržala PLAZMA FESTić Sveze mleko 1L_cover Mleko: Dnevna doza svežine · ·