Najbolje fotografije u 2014.
fotografija

Prema statističkim podacima, trenutno na Zemlji živi više ljudi, nego što je to bio slučaj pre godinu ili dve, ali je njihova povezanost sa drugim ljudima ubedljivo pobeđuje među ostalim utiscima i smatra se svojevrsnim dostignućem. Fotografija ima veliki značaj i ulogu u osećanju veze sa drugim živim ljudima i svetom prirode, a zahvaljujući novim tehnološkim dostignućima, fotografija danas nije nužno deo nekog drugog medija (TV, novine) već funkcioniše i kao samostalan nosilac poruke.

Svaki fotograf iz TIME magazina imao je zadatak da odabere fotografiju, i to samo jednu, koja je prema njegovom mišljenju promenila dotadašnje stanje stvari u svetu informisanja, iz razloga koji mogu biti sasvim raznoliki.

I bez ikakvog objašnjenja videćete, prepoznati i razumeti fotografije koje su s razlogom obišle čitav svet. Njihove su poruke toliko jasne i nedvosmislene, da bi bilo koji komentar uništio njihovu originalnu poruku!

Eksplozija u Gazi je usmrtila dečake koji su se igraliOtvori galeriju
Kad sneg pokrije breg Kad sneg prekrije breg Deca crtaju budućnost pojasa Gaze Budućnost Gaze iz dečije perspektive Umetnička fotografija ženskih oblina CURVES: Umetničke fotografije ženskih oblina Slovenačka zima Slovenija kao kraljevstvo leda · · · ·