Hrana širom sveta
PULS GRADA · destinacija · PULS GRADA · kulinarka

Ukoliko volite da prilikom putovanja isprobavate i uživate u lokalnoj kuhinji podneblja u kojem boravite, onda bi možda bilo dobro da se upoznate sa radom devojke iz Singapura, čiji je Instagram profil „girleatworld“ sasvim oduševio svet. Melissa Hie putuje i otkriva zanimljive lokalne specijalitete, koje potom fotografiše neposredno pored prepoznatljivih svetskih znamenitosti.

Kada sledeći put odlučite da posetite neku stranu zemlju možda bi bilo značajno ili zanimljivo da se pred polazak upoznate sa ondašnjim specijalitetima koje bi svakako bilo nesmotreno ne probati. Možda vam turistički vodiči neće skrenuti pažnju na odličan penasti sladoled koji možete probati u Sidneju, ili morskog puža u Tokiju, ali ako vodiči i zakažu Melissa Hie sigurno neće. Ovo je devojka koja je zahvaljujući svojoj kreativnosti, radoznalosti i ljubavi prema novim ukusima već oduševila mnogobrojne pratioce na svom Instagram profilu. A ukoliko ste zainteresovani da saznate na koje su to poslastice, pored čuvenih građevina, ponosni lokalci – pogledajte našu galeriju!

Melissa Hie & tipični lokalni specijalitetiOtvori galeriju
Najskuplji turistički aranžmani 8 najskupljih turističkih aranžmana na svetu Spotted by Locals Spotted by Locals: Kako je Beograd dospeo u turistički epicentar 453198ff-6d61-4982-8042-7b73f301a9ef-2060x1236 Bečki hotel koji pruža utočište azilantima Istanbul Najbolji gradovi za mlade umetnike · · ·