Tipologija glumica
KULTURA · film/TV

Gledate ih često, i uživate u njihovim filmskim radovima, ali da li ste ikada razmišljali o tome – koja glumica je najpogodnija da igra određenu ulogu u romantičnoj komediji…

Da, znamo i mi za filmove sa Meg Rajan, i znamo da su u pitanju tipske, ali verujemo da je u domenu zahteva žanra učinila najbolje što je mogla, i da zato još uvek kada ste romantično raspoloženi gledate baš ta ostvarenja.

U nastavku otkrivamo koje slavne glumice igraju najbolje devojke iz komšiluka a koje neurotične slobodoumne žene…

5. Kate Hudson

Voleli smo je u ostvarenjima – How To Lose A Guy In 10 Days, Alex and Emma, You Me And Dupree, Fool’s Gold, My Best Friend’s Girl, Bride Wars, Something Borrowed. Svi oni koji počinju i završavaju se pop baladama sa karakterističnim refrenom kao lajtmotivom filma, njena su šoljica čaja.

Tipična uloga: Devojka puna samopouzdanja, zgodna i seksi, živi u gradu i može da podnese piće. Na posletku, retko se druži sa devojkama i neće vam odgovoriti na sms.

4. Drew Barrymore

Bila je najbolja u ulogama u filmovima – The Wedding Singer, 50 First Dates, Music And Lyrics, Going The Distance, He’s Just Not That Into You, Never Been Kissed.

Tipična uloga: Budalasta, kreativna i bezazlena. Simpatična dok se duri – prava devojka iz komšiluka!

3. Sandra Bullock

Voleli smo je u filmovima While You Were Sleeping, Practical Magic, Miss Congeniality, Miss Congeniality 2, The Proposal, All About Steve, Forces of Nature.

Tipična uloga: Ima trideset i nešto godina, ona je slobodoumna i ekscentrična, ali najveći broj uloga u kojima je igrala prikazao ju je kao devojku sa juga koja pada na romantiku.

2. Cameron Diaz

Čini se da je ova gospođica prošla dugačak put građenja identiteta u žanru romantične komedije, a počela je sa My Best Friend’s Wedding, The Sweetest Thing, There’s Something About Mary, My Sister’s Keeper, What Happens In Vegas, What To Expect When You’re Expecting

Tipična uloga: Parti devojka koja sjajno đuska a bila bi odlična i kao seksi konobarica.

1. Jennifer Aniston

Ma kako vam se činilo ona je jedina koja može da bude zvezda svake romantične komedije, da bude različita a da nikada ne iskorači iz očekivanog u žanru koji voli svaka žena. Ona je devojka koja će se postideti zbog prethodne noći, ali koju će sasvim iznenadna poruka ili poziv sa nepoznatog broja umeti da usplahire.

Tipična uloga: Devojka koju ste snimili na roštilju kod prijatelja, veoma je zgodna mada malo neurotična, čuli ste da redovno ide na jogu ali niste sigurni koja joj je poza omiljena…

batman_v_superman_dawn_of_justice_costumes_revealed1-671x363 FILMSKI MART: Najava filma „Betmen protiv Supermena: Zora pravednika“ Mother's Day Pogledajte trejler za romantični film „Mother’s Day“ HailCeaser_SBgr6 FILMSKI MART: Najava filma „Ave Cezare“ The Light Between Oceans Pogledajte trejler filma „The Light Between Oceans“ · · ·