couple-3064048_1280
U VAZDUHU · urban flash

Ljubav je jedna od nedokučivih životnih tema, kojoj se stalno vraćamo. Postoji verovanje po kome se svako u životu zaljubi samo tri puta, a svaki put iz posebnog razloga.

Prva ljubav u životu dešava se u mladosti, najčešće u srednjoj školi. Ona deluje kao idealna, bajkovita i sve ono o čemu smo slušali i pričali. Čak i kada se oseća da nešto nije u redu, to se zakopava ispod potrebe da učinimo ono čemu nas je društvo naučilo. Tada se više vodi računa o tome kako nas drugi vide nego kako se osećamo.

Ona druga je najteža, koja nas uči vrednim lekcijama o sebi. Često se povezuje sa velikom dramom, bilo da je to u vidu manipulacije, laži ili prevare. Može da postane ukleti krug kome se stalno vraćamo zbog adrenalinskog osećaja koji proizlazi iz njene same prirode. Želimo da uspe i fokusiramo se na to, umesto da procenimo da li je prava.

Najvažnija, treća ljubav, je ona koja nas snađe kad to najmanje očekujemo. Bez planiranja, upoznajemo nekog sa kim možemo da budemo potpuno prirodni, bez potrebe za ikakvim pretvaranjem. Ponekad deluje kao da nismo spremni za nju, ali ona će biti uporna na našim vratima.

glen-matlock-is-fired-by-the-pistols-1525466001-cover Rok muzičari koji su izbačeni iz bendova u najgorem mogućem trenutku scientists-define-the-five-types-of-flirting-978x512 5 vrsta flerta: Na koji najčešće padate? Untitled collage Poštanski sandučići kakve još niste videli Cosplay Sjajan cosplay koji će vas naterati da pogledate dvaput ·