Intimni portreti muzičara
fotografija

Poznati fotograf Tom Oldham napravio je seriju fotografija pod nazivom „ON/OFF“ koje sačinjavaju 72 fotografije poznatih r’n’r muzičara i bendova minut pre izlaska na binu, kao i prve sekunde nakon što sa iste, nakon završenog koncerta, krenu u bekstejdž. Autoru je trebalo pet godina da završi svoj ambiciozno započeti plan, a danas se ti radovi prodaju u sklopu istoimene knjige i sav novac od prodaje odlazi u fond War Child, za zbrinjavanje i zaštitu dece u ratom zahvaćenim područjima.

Oldham kaže da se uvek divio radu Annie Leibovitz, naročito njenim fotografijama u ranoj fazi pojavljivanja magazina Rolling Stone, te je na izvestan način želeo da svojim crno-belim fotkama utka i jednu nevidljivu posvetu svom fotografskom uzoru. Sa druge strane, ideju da uradi ovakav projekat dobio je spontano, želeći da pokaže energiju kroz ljudsko telo i gestikulaciju, a bez boja ili konkretnih lokacija kako takvi elementi ne bi zbunjivali posmatrača.

Lykke Li, Heaven, LondonOtvori galeriju
Modno putovanje Mario Testino: Modno putovanje oko sveta Muhammad Ali Muhammad Ali: Legenda plemenite veštine Napuštene super naučne stanice Ruševine super nauke Šira slika: Poznati omoti albuma Šira slika: Slavni omoti albuma na adekvatnoj pozadini · · · · ·