TommyxGigi
PULS GRADA · moda

Poznati modni brend Tommy Hilfiger otkrio je delić nove prolećne kapsule TommyXGigi, koju je kultni američki dizajner uradio u saradnji sa Gigi Hadid, međunarodnim supermodelom i ambasadorkom brenda. Fanovi su u prilici da otkriju najatraktivnije stilove i komade koji će se u prodaji širom sveta, uključujući i Srbiju, naći u drugoj polovini februara.

U fokusu kolekcije za proleće 2018. nalaze se brzina i kreatorova ljubav prema moto sportu uz Gigin užurbani lifestyle. Kreacije su smele, relaksirane, razigrane i odišu smelošću uz neizbežan uticaj besprekornog atletskog stila popularne manekenke. Bezvremeni klasici, uključujući oversized jakne, džins, sportske komade, i ženstvene haljine, svi oni poprimaju novu formu uz dosta kože, luksuzne svile i tretiranog denima.

Atletski color block detalji u crvenoj, beloj i plavoj posebno su naglašeni Giginim trkačkim prugama, grafičkim bedževima i speed logotipima. Zlatni rajsfešlusi i kontrastni štepovi idu u prilog luksuznom utisku koji kolekcija ostavlja. Siluete krase mix-and-match predimenzionirani komadi u kombinaciji sa superskinny modelima za snažan i samouveren osvrt na trkački stil.

Iz nove prolećne kolekcije brenda Tommy HilfigerOtvori galeriju

Prolećna kolekcija TommyXGigi za 2018. svoju premijeru imaće na eksperimentalnom modnom događaju TOMMYNOW na zatvaranju Nedelje mode u Milanu 25. februara. Nove kreacije biće dostupne u preko 70 zemalja. Odabrane modele TommyXGigi možete kupiti u prodavnicama TOMMY HILFIGER u Beogradu – Rajićeva shopping center i UŠĆE Shopping center, u Novom Sadu (Zmaj Jovina 19) i Nišu (FORUM Shopping center).

Dechkotzar Februar fotka-cover Dechkotzar: Majice sa potpisom Eneas H&M: Denim za svakoga gremicover Šta je značila bela ruža na crvenom tepihu? BafDBWEFJuv-png__700 Modna agencija koja angažuje starije modele · · · · · · ·