collage
PULS GRADA · stilistika

Muškarci, podjednako kao i žene, treba da teže negovanom i prikladnom izgledu u svakoj prilici. Bilo da su se zaputili na posao, u restoran, na proslavu ili u opuštenu šetnju, važno je kakav prvi utisak ostavljaju na ljude u svom okruženju. Svi se razlikujemo, ali, složićete se, pojedini komadi ne pristaju baš nikome, a posebno ne predstavnicima jače polovine u zrelim godinama.

U svakome od nas krije se posmatrač, a neki bi bili savršeni predstavnici takozvane modne policije jer bi primetili i najmanji propust u nečijoj odevnoj kombinaciji. Postoje pravila kojih se treba pridržavati, tako da, dragi naši, dobro razmislite kako ćete sledeći put iskobinovati modele i boje, kako ne biste došli u situaciju da se iz mase izdvojite svojim neznanjem da izbegnete prosečnost! U galeriji koja sledi, saznaćete kojim komadima je vreme odzvonilo, te ne bi trebalo da se nađu u vašem ormanu.

Farmerke sa blještavim detaljima na zadnjim džepovimaOtvori galeriju
collage Šta nikako ne bi trebalo da nosite na venčanju collage Kako stilizovati midi suknju ove jeseni collage Odevni komadi koje nikako ne treba da nosite na putovanju collage Obuća koja nikada ne izlazi iz mode · · ·