Najbolje video igrice
U VAZDUHU · tech/web

Iako 2015. još uvek nije završena, već sada se može reći koje su najbolje video igre koje su nove i koje će sigurno privući vašu pažnju. Ako bismo posmatrali kako se zahuktava priča oko pojavljivanja novih igrica, mogli bismo da poverujemo da je Božić već pred vratima, a ne da još uvek traje oktobar. Video igrice, bilo nove verzije starih hitova ili sasvim nove priče, uskoro će se pojaviti i kod nas, a do tada birajte i želite, Nova godina samo što nije, a možda vam se želja i ispuni.

10. Assassin’s Creed Syndicate

Tradicionalno se događa u srednjem veku, ali je najnoviji nastavak smešten u London i vreme industrijske revolucije, oko 1868. sa naročitim začinom u vidu templara.

9. Call of Duty Black Ops III

Reč je o najnovijem nastavku jedne od najpopularnijih franšiza današnjice. Call of Duty ovaj put smešta igrača u 2065. godinu čak 40 nakon događaja koji su značajni u igrici Black Ops II iz 2012. Nova verzija donosi poboljšanu grafiku i nekoliko iznenađenja, a od 6. novembra će moći da se skine sa neta.

8. Halo 5 Guardians

U Halo franšizi koja je najlegendarnija naučno-fantastična igrica, događaji su smešteni u 2553. godinu, samo osam meseci nakon događaja iz Halo 4. Ipak Halo 5 Guardians biće objavljen isključivo za Xbox One.

7. Need for Speed

Ovo je jedna od najpopularnijih trkačkih igrica na svetu. Trenutno aktuelna verzija se odvija na ulicama izmišljenog grada Ventura Bay, koji je dizajniran po uzoru na Los Anđeles.

6. Rise of the Tomb Raider

Ova igrica je napravljena za sve ljubitelje Tomb Raider priče i one koji vole junakinju Laru Croft. Nova igrica je akcijska avantura i predstavlja nastavak igre iz 2013. godine.

5. Just Cause 3

Svet avantura i opake akcije smešten je na imaginarnom mediteranskom ostrvu pod nazivom Medici, a prvog decembra biće objavljen za PC, PlayStation 4 i Xbox One.

4. Far Cry Primal

Igrica je čuvena po svojim velikim senzacionalnim eksplozijama, lovu na ugrožene životinje i spektakularnoj grafici. Najnovija verzija je ugodno iznenađenje jer je tema promenjena i akteri kreću od sadašnjeg trenutka unazad, ka kamenom dobu.

3. Rainbow Six Siege

Franšiza u kojoj naročito uživaju oni koji vole strategiju i pucanje. Vaš glavni zadatak je, da od terorista preotmete taoca i da ga spasete. Igra se odvija uglavnom u multiplayer modu, što će reći da se spremite za kratke ali ozbiljne runde!

2. Fallout 4

Dve stotine godina nakon nuklearnog rata i katastrofe u Bostonu, junaci ove igrice imaju priliku da svoju avanturu započnu još u vreme pre nego što je kataklizma pogodila Zemlju. Od desetog novembra igrica će biti dostupna za sve platforme.

1. Star Wars Battlefront

U 2015. godini, Star Wars se javlja svuda, kao da je ovo samo njihova godina. Novi film, igračke, kostimi, i naravno video igre. Zadivljujuća grafika i scene koje su kao iz prva tri Star Wars filma, tako da će ljubitelji naučne-fantastike zasigurno uživati.

Beddi budilnik Beddi: Pametan budilnik za pametno buđenje Smartphone projektorcover Smartphone projektor – bioskop u kući sa vašeg mobilnog telefona iPhone 6s iPhone 6s plus iPhone 6s i iPhone 6s Plus u Telenor prodavnicama coverlenovo Lenovo Ideacentre stick 300 – mini računar kao dodatak vašem televizoru · ·