Seoski fudbal
U VAZDUHU · urban flash

Vrlo popularna Facebook grupa „Seoski fudbal“ nažalost polako gubi smisao kako se povećava broj za nju besmislenih postova vezanih za najjače svetske lige. Hvatamo možda poslednji underground voz i biramo 10 najsmešnijih klipova.

10. Listu otvaramo hrvatskim fudbalerom koji na zanimljiv način demonstrira svoj višak adrenalina, ali i kilograma, dok njegov do glave ošišani kolega u pozadini igra „džepni bilijar“.

9. Nastavljamo sa sudinicom koja je ovde pokazala zavidan osećaj za igru (ili možda za prikrivanje nameštanja utakmice).

8. A ovako se vija sudija u Libanu. Posebnu pažnju obratite na reakciju igrača na 1:14.

7. Nije bitno što je pao gol iz kornera, bitno je da se snimatelj pohvalio kako ga je snimio. Kvalitet snimka takođe je manje bitan.

6. Evo i jednog gola golmana sa gola na gol.

5. Ovako se negde u Makedoniji poštuju lokalne legende, u ovom slučaju majstor za slobodne udarce sa nadimkom Kire. Bonus YouTube komentar: „Snimano termostatom od peći…“

4. Mali otklon – ovca-fudbaler sa Novog Zelanda. Inače, ako dobro govorite engleski, obratite pažnju kako Novozelanđani izgovaraju reči poput heading, pet, Fred, fence, questions i penalty.

3. Pogledajmo i zanimljiv kolaž postarijih ultraša jednog seoskog kluba. Ignorišite prve dve degutantne sekunde klipa.

2. Još jedan dokaz da se u životu samo mora umreti i zažmuriti kad se kija.

1. Za kraj i za pobedu – Krle. Nema dalje.

Poklon roditeljima za godišnjicu braka Idealan poklon roditeljima za godišnjicu braka Parovi Nekada zajedno, a danas samo lepa uspomena Bizarne frizure 15 najbizarnijih muških i ženskih frizura Mačke koje liče na nešto drugo Mačke koje liče na nešto drugo · ·