collage
PULS GRADA · aktuelno

Princeza Judžin, unuka kraljice Elizabete, udala se prošle nedelje za Džeka Brusbenka, o čemu bruje svi svetski mediji poslednjih dana. Osim svečane ceremonije i mladine venčanice, koja je bila vrlo raskošna, posebnu pažnju izazvale su toalete koje su brojne zvanice odabrale za ovu priliku. U nastavku pogledajte 10 najlepših.

Kada na venčanju imate predstavnike svetskog džet seta, jasno je da će u pogledu toaleta dominirati kreacije čuvenih dizajnera i renomiranih modnih kuća. Biti gost na kraljevskom venčanju stvar je prestiža, te se svi utrkuju da tog dana izgledaju najlepše što mogu i zablistaju punim sjajem. Tako je bilo i ovoga puta. Zavodljive kreacije i elegancija obeležili su ovaj svečani događaj, te u galeriji pogledajte kako su izgledale najlepše toalete i izaberite svog favorita.

Kara Delevinj u elegantnom "Armani" smokinguOtvori galeriju

Miodrag Petrovic Ckalja 2 (3) Sećanje na Miodraga Petrovića Čkalju Petao Minut ćutanja za pile u Lidlu banksy-1220x775 Benksijeva slika prodata za milion dolara se samouništila Najlepše želje Najlepše želje: Velika nagradna igra · · ·